Navigationsknapper

Om NyhedsNet

Udvælgelse af links

Der er flere ting der afgør, hvilke links der kommer med i NyhedsNet.

  1. Linket skal være relevant for kategorien. Dvs. forskellige former for nyhedsmedier i avissektionen, tegneserier i tegneseriesektionen m.v.
  2. Der skal være et indhold på siden. "Her flytter New York lokalavis snart ind"-sider optages med andre ord ikke. Nogle gange er der et indhold, men det er så tyndt, at informationsværdien kan diskuteres. I så fald optages linket, men der slås hårdt ned på det i karaktergivningen, se næste afsnit.
  3. Nyreligiøs samt højreekstremistisk propaganda og lign. optages ikke. Hvorvidt noget tilhører denne gruppe er selvfølgelig et subjektivt skøn - er du uenig i en afgørelse, er du velkommen til at skrive til redaktøren og argumentere for dit standpunkt.
  4. Dette skal ikke opfattes som censur, men som et løfte om at NyhedsNet leverer links til god, saglig journalistik. For en god ordens skyld skal det nævnes, at til dags dato er der aldrig blevet afvist ét eneste link af ovenstående årsager.
  5. Endelig opdateres kataloget selvfølgelig kun i det omfang, redaktøren bliver opmærksom på de forskellige nyhedskilder. Hvis du har kendskab til nogle der mangler i kataloget, er du mere end velkommen til at tilføje dem.

Karaktergivning

Mange links på NyhedsNet har fået karaktergivning i form af 1-5 stjerner til venstre for selve link'et. Denne karakter gives på baggrund af en samlet vurdering af nyhedernes omfang, aktualitet og tilgængelighed. 1 stjerne er et udtryk for, at nyhedsmediet nærmest håner dets læsere ved fx blot at lægge en enkelt artikel ud om dagen, 5 stjerner gives normalt når der er en fuld udgave af en avis eller et blad at finde på nettet.
Endnu er det langt fra alle links der har fået karakter, men det er planen at det kommer efterhånden. At der ikke står nogen stjerner ved et link, er således ikke udtryk for bundkarakter (mindste karakter er 1 stjerne).

Pictogrammer

Sammen med stjernerne er der også angivet andre symboler. Et lille flag viser det sprog, det pågældende website er på (hvis det er flere, vises flaget for det mest internationale af de tilbudte sprog). Steder, der kræver en gratis registrering, er desuden markeret med R. Koster registreringen penge, er symbolet $ benyttet. Er der intet symbol, kan man frit benytte sig af servicen.

Fremhævede links

Enkelte links er fremhævede. Fremhævede links er en reklamemulighed på NyhedsNet, og har intet at gøre med kvaliteten af linket - det er stjernerne der viser dette. Fremhævede links gives gratis til kristne nyhedsmedier, men ethvert link, der i forvejen er optaget på NyhedsNet, kan fremhæves mod betaling. Kontakt os for at høre mere om denne mulighed. Sammen med bannerreklamer udgør de det eneste, det på nogen måde er muligt at købe sig til på NyhedsNet. Det kan ikke lade sig gøre at købe sig til flere stjerner, en bedre beskrivelse eller mod betaling at få optaget et ellers afvist link.

Copyright

Hvis du kan bruge HTML designet til noget, er du velkommen til at kigge på det og blive inspireret. Men enhver form for kopiering af linksamlingen er strengt forbudt og et groft brud på Loven om Ophavsret. Ønsker du at bruge et eller andet på siderne, så skriv og spørg om lov!

Kontaktinformation

NyhedsNet kontaktes bedst pr. e-post, brug formularen.
Award for Excellence